ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τελικό μήνυμα Μαυρογιάννη: Θα φέρουμε ξανά την ελπίδα

«Η συμμετοχή είναι δημοκρατία. Γι’ αυτό και σας καλώ να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες»

ΚΥΠΕ

Θα φέρουμε ξανά την ελπίδα, είπε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, στο τελικό του μήνυμα που απηύθυνε προς τους ψηφοφόρους την Παρασκευή. 

"Φτάνουμε σήμερα στο τέλος μιας μακράς προεκλογικής περιόδου. Την Κυριακή ο λόγος είναι σε σας. Μην χαρίσετε το δικαίωμα αυτό σε κανένα. Η συμμετοχή είναι δημοκρατία. Γι’ αυτό και σας καλώ να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες. Την Κυριακή εσείς αποφασίζετε με την ψήφο σας. Αποφασίζετε για το μέλλον του τόπου μας. Αποφασίζετε για την πορεία που θα ακολουθήσει η Κύπρος τα επόμενα χρόνια", είπε αρχικά ο κ. Μαυρογιάννης.

"Σας καλώ να βάλουμε οριστικό τέλος στη διακυβέρνηση που φεύγει και στους συνεχιστές της. Ελάτε να φέρουμε μαζί την προοδευτική αλλαγή. Την ερχόμενη Κυριακή, ζητώ τη στήριξή σας. Ζητώ την ψήφο σας", ανέφερε. 

"Για να τη μετατρέψω σε δύναμη για τους πολλούς. Για να τη μετατρέψω σε φωνή για τους αδύνατους. Για να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την απελευθέρωση και την επανένωση του τόπου μας. Για να βάλουμε τις βάσεις για μια ισχυρή οικονομία που θα παράγει ευημερία για όλους. Για να φέρουμε την κάθαρση, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία. Για να βάλουμε θετικό πρόσημο σε όλους τους τομείς της εσωτερικής διακυβέρνησης", πρόσθεσε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Ακόμη, ανέφερε ότι "σε αυτή την προεκλογική περίοδο απευθύνθηκα σε σας με ειλικρίνεια, με σοβαρότητα, με αξιοπιστία, με τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν προσπάθησα να χαϊδέψω αφτιά. Ούτε να ξεγελάσω".

"Έτσι θα κυβερνήσω και ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ηγούμενος και εγώ και οι συνεργάτες μου με το παράδειγμά μας. Για να φέρω νέο ήθος και νέο ύφος στη διακυβέρνηση του τόπου. Για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για να φέρουμε αποτελέσματα. Για να μπορώ σε 5 χρόνια από σήμερα, να σας κοιτώ στα μάτια και να πω: Ναι, Κύπρος, τα καταφέραμε", είπε ο κ. Μαυρογιάννης.

"Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη σας όλους αυτούς τους μήνες. Μου ανοίξατε την αγκαλιά και την καρδιά σας. Σας ευχαριστώ θερμά. Μπορούμε να φέρουμε καλύτερες ημέρες. Μπορούμε να ανεβάσουμε τον τόπο μας λίγο ψηλότερα. Μπορούμε ξανά να ονειρευόμαστε. Θα φέρουμε ξανά την ελπίδα. Ναι, Κύπρος Μπορούμε. Την ερχόμενη Κυριακή, όλοι μαζί για την αλλαγή", κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023