ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τετ α Τετ Αναστασιάδη - Αβέρωφ ενώπιον τρίτων

Πριν την αποψινή τους κοινή εμφάνιση σε εκδήλωση του ΔΗΣΥ

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Νίκου Αναστασιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε μία προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους τις «σκιές» και να βγάλουν ίδιοι προς τα έξω την εικόνα της ενότητας που όπως ανέφερε ο Πρόεδρος στη γραπτή του δήλωση αποτελεί προτεραιότητα την παρούσα φάση.

Με αφορμή την αποψινή τους συνάντηση στην εκδήλωση απονομής του Βραβείου της Χρονιάς «Μανώλης Χριστοφίδης», της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων του Δημοκρατικού Συναγερμού θεωρήθηκε ορθότερο και από τις δύο πλευρές να γίνει μία προσπάθεια αποσυμφόρησης της έντασης και να υπάρξει μία κατ’ ίδιαν συνάντηση ώστε να συζητηθούν τα ζητήματα που προέκυψαν.

Στη συνάντηση που έγινε μετά και την επίμονη προσπάθεια βετεράνων στελεχών του ΔΗΣΥ που τις τελευταίες μέρες δρουν μεσολαβητικά παρευρέθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Χάρης Γεωργιάδης, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Πέτρος Δημητρίου ενώ κλήθηκε και ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης. Παρών ήταν και ο Υπουργός Εργασίας, Κυριάκος Κούσιος.   

Σημειώνεται η συνάντηση έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Αβέρωφ και Αναστασιάδης προσπάθεισαν να αφήσουν πίσω τους τις «σκιές», να σιυλοτρώουνται κατά την λαϊκή ρήση, και να βγάλουν οι ίδιοι προς τα έξω, χωρίς την βάση μάλλον, την εικόνα της ενότητας.
Το ιερατείο όμως του, Χρήματος, του κόμματος ενδεχομένως αποφάσισε μίαν ανάπαυλα, από την παρουσία του Αβέρωφ, και να επανέλθει αργότερα με άλλην σκληροπυρηνική κομματική ξενοκινούμενη μαριονέτα.
Τα μακρά κοντά.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση