ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θα συνεργαστεί ο Χριστοδουλίδης με το ΕΛΑΜ; Οι αντιδράσεις

Τι ανέφεραν Άριστος Δαμιανού και Χρίστος Χριστοφίδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αντιδράσεις από το ΑΚΕΛ προκάλεσε η δήλωση του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στο χθεσινό debate ότι δεν αποκλείει το ΕΛΑΜ στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χριστοδουλίδης κληθείς να σχολιάσει αν στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας έχει ρόλο και το ΕΛΑΜ, ο κ. Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε πως δεν αποκλείει κανέναν. Στη βάση ενός συγκεκριμένου προγράμματος, ξεκαθάρισε ο κ. Χριστοδουλίδης. «Οι διορισμοί δεν θα γίνουν σε συμφωνία με τα κόμματα, η αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτό ανήκει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης. Δεν αποκλείει το ΕΛΑΜ ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που θα στείλει το ΕΛΑΜ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου είπε πως δεν θέλουν καρέκλες αλλά θέσεις που θα φέρουν αλλαγή στον τόπο. Ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποκλείσει κανένα κόμμα, αλλά άλλοι τους έχουν αποκλείσει και σημείωσε πως θέλει να υιοθετηθούν θέσεις του ΕΛΑΜ.

Ακελικά στελέχη αντέδρασαν έντονα στη συγκεκριμένη δήλωση του κ. Χριστοδουλίδη με τον κ. Άριστο Δαμιανού να αναφέρει «θα χωρεί και το ΕΛΑΜ σε ενδεχόμενη κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δηλώνει ο υποψήφιος. Ακούει το ΔΗΚΟ, η ΔΗΠΑ, η ΕΔΕΚ;;!!»

«Ασκούσαμε κριτική για συνεργασία της κυβέρνησης και ΔΗΣΥ με ναζιστικό, φασιστικό ΕΛΑΜ. Για προσπάθεια πολιτικής νομιμοποίησης ιδεολογημάτων τους. Ψες ο Χριστοδουλίδης μας ενημέρωσε ότι αν εκλεγεί μπορεί να γίνουν κυβέρνηση μαζί του. Πού είναι ηγεσίες ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ που κάποτε ωρύονταν; γράφει σε ανάρτηση σου στο twitter o βουλευτής του κόμματος Χρίστος Χριστοφίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023