ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θεοπέμπτου: Ο κόσμος να μην αφήσει άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον του

Έκκληση στους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απηύθυνε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων

ΚΥΠΕ

Έκκληση στους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις Προεδρικές Εκλογές που διεξάγονται σήμερα Κυριακή, απηύθυνε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος Λύκειο Ακροπόλεως, Κέντρο Β, δήλωσε ότι «σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την δημοκρατία και πρώτα πρέπει να καλέσουμε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει οπωσδήποτε, γιατί έχουμε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους, και έχουμε επιπλέον μεγάλα ποσοστά αποχής».

Πρόσθεσε ότι «είναι αυτό πρέπει να τονίσουμε, ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον κόσμο να πάει να ψηφίσει και να μην αφήσει άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον του».

Όπως είπε ο κ. Θεοπέμπτου., «έχουμε περάσει μια εποχή με πάρα πολλή διαφθορά στην Κύπρο και παράλληλα έχουμε προβλήματα κοινωνικά, ο κόσμος έχει πολλές δυσκολίες και αντιμετωπίζουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς».

Συνέχισε λέγοντας ότι «ελπίζω ο Πρόεδρος που θα εκλεγεί τώρα να δώσει σημασία γιατί έρχονται πολύ δύσκολες εποχές μπροστά μας, έχουμε ψηλούς στόχους και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουμε πράγματα που έπρεπε να κάνουμε, περιμένουμε αυξήσεις και στα καύσιμα, σε ορισμένα προϊόντα».

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, ανέφερε επίσης ότι περιμένουμε «δυσκολίες, διαδικασίες, περιβαλλοντικές προδιαγραφές, και διάφορα άλλα πράγματα τα οποία έρχονται, για τα οποία ο κόσμος πρέπει να είναι προετοιμασμένος και αυτή είναι ευθύνη της Βουλή».

Είπε ότι όπως σημαίνει για τον κόσμο η δύσκολη εποχή που έρχεται «το ίδιο σημαίνει και για το εμπόριο, και για τις εταιρείες».

Ο κ. Θεοπέμπτου εκφράζοντας την μεγάλη του ανησυχία είπε ότι πολίτες, εταιρείες και ενασχολούμενοι με το εμπόριο «χρειάζεται να προετοιμαστούν για τις αλλαγές που έρχονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023