ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τι θα κάνουν οι βασικοί υποψήφιοι αν αποκλειστούν στον β’ γύρο;

Δείτε πως τοποθετήθηκαν οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην τελική ευθεία πριν προσέλευση στις κάλπες για τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των Προεδρικών Εκλογών, οι τρεις βασικοί υποψήφιοι φιλοξενήθηκαν χθες στο στούντιο του ΡΙΚ.

Νίκος Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης απάντησαν στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Ανδρέα Κημήτρη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο τι θα κάνουν εάν αποκλειστούν από τον δεύτερο γύρο.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία για το αποτέλεσμα του α' γύρου αλλά και την εκλογή του. Στο ενδεχόμενο ωστόσο που μείνει εκτός σημείωσε πως θα λάβει ο ίδιος τη δική του απόφαση, σημειώνοντας πως ο κόσμος που τον στηρίζει είναι ώριμος να αποφασίσει. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι στον β’ γύρο ωστόσο στο σενάριο που μείνει εκτός, θα τοποθετηθεί προσωπικά ως μονάδα. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου σημείωσε πως «κατεβήκαμε σε αυτές τις εκλογές για να τις κερδίσουμε» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα μπει σε τέτοιου είδους διλήμματα. Σημείωσε ωστόσο ότι στο σενάριο απόκλισης έχει κόμμα με θεσμούς και διαδικασίες. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης τού ζήτησε να διευκρινήσει αν θα αποφασίσει τελικά συλλογικά το κόμμα, με τον ίδιο να γνέφει καταφατικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023