ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τι ώρα θα έχουμε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Γύρω στις οκτώ το βράδυ της Κυριακής θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των Προεδρικών Εκλογών, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο Έφορος Εκλογών, Μενέλαος Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου διευκρίνισε ότι έχουν προσθέσει στις εκτιμήσεις τους ένα μισάωρο λόγω του μεγάλου αριθμού υποψηφίων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μια μικρή καθυστέρηση στην εισαγωγή των αποτελεσμάτων στο μηχανογραφικό σύστημα.

Σημείωσε ότι οι κάλπες θα ανοίξουν στις επτά το πρωί, θα υπάρξει διάλειμμα από τις 12-13.00 το μεσημέρι ενώ στις έξι το απόγευμα οι κάλπες θα κλείσουν για να ξεκινήσει η διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων.  

Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες έχοντας μαζί τους δελτίο ταυτότητας ή εκλογικό βιβλιάριο τα οποία μπορούν να είναι και ληγμένα καθώς, όπως είπε ο κ. Βασιλείου, θα χρησιμοποιηθούν μόνο για σκοπούς ταυτοποίησης.

Στη συνέχεια θα λάβουν το ψηφοδέλτιο και θα μπορούν να επιλέξουν τον υποψήφιο της επιλογής τους σημειώνοντας σταυρό, √ ή Χ στο σχετικό κουτάκι με μπλε ή μαύρο στυλό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023