ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Την ενότητα του ΔΗΣΥ πρόταξαν ΠτΔ και Καίτη Κληρίδη

Κάλεσαν τον κόσμο του κόμματος να στηρίξει τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ

ΚΥΠΕ

Την ενότητα του ΔΗΣΥ πρόταξαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Καίτη Κληρίδη ενόψει των προεδρικών εκλογών του Φεβρουαρίου και κάλεσαν τον κόσμο του κόμματος να στηρίξει τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του ΔΗΣΥ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, έχοντας στο πλάι του τον Αβέρωφ Νεοφύτου, στα γραφεία του κόμματος όπου μετέβησαν μετά το μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη, είπε ότι αυτό που θα αποτελούσε τιμή για τον ιδρυτή της παράταξης δεν είναι απλώς η αναφορά στα γνωστά ηγετικά χαρακτηριστικά του. «Η τιμή θα αποδοθεί μόνο αν κρατήσουμε αυτή την παράταξη που ίδρυσε ενωμένη, ισχυρή, σοβαρή, όπως την ήθελε ο αείμνηστος. Μόνο έτσι μπορεί να θεωρηθεί ότι πράξαμε το καθήκον μας απέναντι σε έναν μεγάλο, δημόσιο άντρα, σε έναν γνήσιο πατριώτη, σε έναν άνθρωπο που υπήρξε μια από τις ηγετικότερες φυσιογνωμίες του τόπου μας».

Από την πλευρά της η Καίτη Κληρίδη δήλωσε ότι το καλύτερο μνημόσυνο για τον πατέρα της θα είναι να μείνει ενωμένος ο Δημοκρατικός Συναγερμός. «Ενωμένος και δυνατός. Αυτό ζητώ από όλους τους Συναγερμικούς. Να ψηφίσουν τον υποψήφιο του κόμματος. Αυτό θα ήθελε ο πατέρας μου. Αυτό οφείλουμε στη μνήμη του», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023