ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το προφίλ του υπουργού Οικονομικών του Μαυρογιάννη

Την πρόθεση να δημοσιοποιήσει το όνομά του πριν το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ έχει ο ανεξάρτητος υποψήφιος που στηρίζεται από το ΑΚΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την πρόθεση να δημοσιοποιήσει το όνομα του υπουργού Οικονομικών του αν τελικά εκλεγεί έχει ο υποψήφιος για την Προεδρία Ανδρέας Μαυρογιάννης. Είναι μία κίνηση που στόχο έχει να διασκεδάσει τις ανησυχίες Συναγερμικών ψηφοφόρων που παρά το οτι τον βλέπουν θετικά ανησυχούν για τις οικονομικές πολιτικές που θα ακολουθήσει.

Όπως σημειώνεται η δημοσιοποίηση θα γίνει πριν από το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ με στόχο να επηρεάσει και μέλη του σώματος υπέρ της υποψηφιότητάς του ή τουλάχιστον για ψήφο κατά βούληση που είναι και το επικρατέστερο σενάριο.

Σύμφωνα με πηγές της «Κ», υπάρχει μία πολύ μικρή λίστα προσώπων στο μυαλό του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Το προφίλ του εκλεκτού είναι πρόσωπο με μεγάλη οικονομική εμπειρία σε ηγετικά πόστα, που δεν αποτελεί κομματικό στέλεχος ούτε προέρχεται από την Αριστερά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023