ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το throwback Χριστοδουλίδη με μακριά μαλλιά (φωτογραφία)

Μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεν έχουν σταματημό τα συγχαρητήρια που λαμβάνει ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο κ. Χριστοδουλίδης αναδημοσιεύει στα stories του στο Instagram τα συγχαρητήρια που του δίνουν χρήστες του κοινωνικού δικτύου και υποστηρικτές του. Ανάμεσα στις αναδημοσιεύσεις βρίσκεται και μια φωτογραφία του νέου Προέδρου, 20 χρόνια πριν, όταν ο ίδιος ήταν νέος και είχε μακριά μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα και στην οποία φαίνεται να κρατά στα χέρια του ένα αγοράκι.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε το «αγοράκι» της φωτογραφίας, ο ανιψιός του, Γιάννης Χριστοδουλίδης, γιος του αδερφού του Προέδρου, Σάββα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης ο ανιψιός του σχολίασε: ''«Κύριε Πρόεδρε» συνέχεια σε φώναζε ο πατέρας μου πριν 20 χρόνια.. Κάτι ήξερε και τώρα ξέρουμε ότι χαμογελάει από ψηλά - Χίλια συγχαρητήρια στον νέο μας Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023