ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το τρίπτυχο Αβέρωφ για Κυπριακό - Ενέργεια, ασφάλεια και ΝΑΤΟ (βίντεο)

Όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ για την αυξανόμενη επικινδυνότητα της Τουρκίας

ΚΥΠΕ

Την ετοιμότητα του να καταθέσει την πρόταση του για επανέναρξη του διαλόγου στο Κυπριακό που να περιλαμβάνει την ασφάλεια και την ενέργεια, σε συνδυασμό με αίτηση ένταξης της Κύπρου στο ΝΑΤΟ, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου.

Είμαστε έτοιμοι, μετά τις εκλογές, να καταθέσουμε στη διεθνή κοινότητα την πρότασή μας για επανέναρξη του διαλόγου: Ασφάλεια και ενέργεια, σε συνδυασμό με αίτηση ένταξης της Κύπρου στο ΝΑΤΟ

Σε δηλώσεις του σήμερα στο επιτελείο του στη Λευκωσία, ο κ. Νεοφύτου είπε πως με σοβαρότητα και αξιοπιστία θα αποκρούσουμε ακόμα μια φορά τις προσπάθειες της Τουρκίας για αναγνώριση του ψευδοκράτους, σημειώνοντας πως η Τουρκία γίνεται ολοένα πιο επικίνδυνη.

«Είμαστε έτοιμοι, μετά τις εκλογές, να καταθέσουμε στη διεθνή κοινότητα την πρότασή μας για επανέναρξη του διαλόγου: Ασφάλεια και ενέργεια, σε συνδυασμό με αίτηση ένταξης της Κύπρου στο ΝΑΤΟ. Πρόταση που σπάει το αδιέξοδο ωφελώντας όλα τα μέρη», δήλωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023