ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τουιτερομαχία Άντρου - Νικόλα με φόντο τον δεύτερο γύρο των εκλογών

Δείτε τις αναρτήσεις τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κόντρα ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Άντρου Κυπριανού σε σχέση με τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών και τους χειρισμούς του ΑΚΕΛ για την οικονομία.   

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυπριανού έγραψε στο Twitter: «το ΑΚΕΛ εξέλεξε στην Προεδρία της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο και Σπύρο Κυπριανού. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος το εκλιπαρούσε να τον στηρίξει. Τώρα κατά τον Νικόλα το ΑΚΕΛ είναι επικίνδυνο».

Απαντώντας, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι επικίνδυνο είναι «να οδηγήσετε ξανά τη χώρα σε χρεοκοπία, όπως έγινε το 2012. Γι' αυτό επιλέγουμε ισχυρή Οικονομία, αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού και ευρωπαϊκό προσανατολισμό, στηρίζοντας τον Νίκο Χριστοδουλίδη».

Ο κ. Κυπριανού επανήλθε, απαντώντας στον κ. Παπαδόπουλο ότι απλώς επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την αναξιοπιστία του. «Πόσο διαφορετικό θα ήταν το ΑΚΕΛ αν στήριζε Νικόλα Παπαδόπουλο από το ΑΚΕΛ που στηρίζει Ανδρέα Μαυρογιάννη;», διερωτήθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023