ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χ. Χρίστου: Το ΕΛΑΜ κατάφερε να καθιερωθεί ως η τέταρτη πολιτική δύναμη

Τις προσεχείς μέρες η συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον δεύτερο γύρο των εκλογών

ΚΥΠΕ

Το ΕΛΑΜ κατάφερε να καθιερωθεί ως η τέταρτη πολιτική δύναμη της Κύπρου, είπε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστος Χρίστου.

«Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον ρόλο και το μήνυμα που μας έχει αποστείλει η κοινωνία. Είμαστε εδώ για να εργαστούμε για τα προβλήματα των συμπολιτών μας, για τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Ανέφερε, επίσης, ότι τις προσεχείς μέρες θα έχουν συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις όσον αφορά το δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Εστιάζουμε όμως όχι απλά στη δεύτερη Κυριακή αλλά στην τρίτη και τέταρτη Κυριακή. Εκεί όπου τα προβλήματα συνεχίζονται και εκεί που θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να εργαστούν για το καλό της πατρίδας. Ευχαριστώ ξανά θερμά όλο τον κόσμο, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό μας. Να είστε καλά», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Χρίστου είπε ότι όπως είχαν εξαγγείλει τις προηγούμενες μέρες θα αποστείλουν και στους δύο εναπομείναντες υποψηφίους το σχετικό ερωτηματολόγιο και θα αναμένουν τη δική τους τοποθέτηση.

«Με βάση τις δικές τους τοποθετήσεις θα παρθεί απόφαση κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023