ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χωρίστηκαν σε στρατόπεδα οι Οικολόγοι

Τι υποστηρίζει σε ανάρτησή της η Έφη Ξάνθου και τι αναφέρει ο Αντιπρόεδρος του Κινήματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε στρατόπεδα φαίνεται να χωρίστηκαν οι Οικολόγοι μετά την απόφαση του κινήματος για ψήφο κατά βούληση στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών. Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ‘Έφη Ξάνθου χαρακτήρισε απογοητευτική αλλά και αναμενόμενη τη χθεσινή απόφαση των Οικολόγων.

Όπως αναφέρει, η συντριπτική πλειοψηφία όσων πήραν χθες τον λόγο στην συνεδρίαση της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης στήριξαν Μαυρογιάννη ή εξέφρασαν την προτίμηση τους προς αυτόν αλλά προτιμούσαν να μην τοποθετηθεί το Κίνημα.

«Σεβαστή η απόφαση της πλειοψηφίας, αλλά αφήνει το Κίνημα εκτός των πιο σημαντικών πολίτικων διεργασιών του νησιού μας. Η δε απαγόρευση σε στελέχη να εκφράζουν δημόσια την στήριξη τους σε υποψήφιο είναι και απαράδεκτη και πολιτικά επαχθής. Και, όπως ανέφερα και χθες, αντικαταστατική», εξήγησε.

Επεσήμανε ταυτόχρονα ότι παραμένει στον αγώνα που ξεκίνησαν όσοι στηρίζουν δημόσια και χωρίς ντροπή τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και αναμένει την νέα της «δίκη» και την «εκδίκαση» της ένστασης της στην πρώτη πειθαρχική διαδικασία που τη βρήκε «ένοχη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντιπρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Τσιμίλλης, σε δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» και ερωτηθείς γιατί το κόμμα απαγορεύει σε στελέχη του να τοποθετηθούν δημόσια για το ποιον θέλουν να στηρίξουν, υποστήριξε ότι είναι άλλο να κάνεις μια δήλωση και άλλο να συμμετέχεις σε μια προεκλογική εκστρατεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023