ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπέρ Ν. Χριστοδουλίδη ο σύνδεσμος επιχειρήσεων Έρευνας και Καινοτομίας

Η ανακοίνωση του ΚΣΕΕΚ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Τη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Έρευνας και Καινοτομίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο επόμενος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις για ενίσχυση της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένης της επιχειρηματικότητας, μέσω της μεταρρύθμισης του συστήματος υποστήριξης της καινοτομίας με μόνο στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Τα οδυνηρά αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης κατά την περίοδο 2011-2013, καθώς και οι αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία, έχουν επηρεάσει αρνητικά την κυπριακή βιομηχανία καινοτομίας. Αναμένουμε ότι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα πάρει τολμηρές αποφάσεις για ενίσχυση της Κυπριακής Βιομηχανίας καινοτομίας και στην προσπάθεια αυτή ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Έρευνας και Καινοτομίας (ΚΣΕΕΚ) θα είναι ένθερμος υποστηρικτής.

Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις και τις προγραμματικές θέσεις του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, οι οποίες συνάδουν με τις προτάσεις του ΚΣΕΕΚ για ενίσχυση της Κυπριακής βιομηχανίας καινοτομίας και της Κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας, με στόχο να καταστούν βασικοί πόλοι οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Βέβαια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι από τους 100 που πρότειναν Χριστοδουλίδη και το θεωρώ παραπλανητικό να μην σημειώνται κάπου...

Πετρος Παπαστυλιανου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023