ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Υπονοούμενα τέρμα»: Κόντρα Τορναρίτη - Αβέρωφ για το δείπνο στην «Ειρηνιά»

Οι αναφορές στον Γλαύκο Κληρίδη και η παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Δημοκρατικού Συναγερμού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και κάτι» βρέθηκε την Παρασκευή ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στην όποια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τον Γλαύκο Κληρίδη. Ο κ. Νεοφύτου κατά τις δηλώσεις του είπε «ο Κληρίδης έφερε στο πιάτο την ένταξη της Κύπρου στην ενωμένη Ευρώπη, ήρθε θριαμβευτής από την Κοπεγχάγη. Και αυτόν το πατριάρχη όχι του Συναγερμού άλλα της Κύπρου, έξι βουλευτές του ΔΗΣΥ είχαν δείπνο για να πάνε απέναντι του. Και πήγαν απέναντι του. Αυτά που ζούμε δεν είναι πρόσκαιρά αλλά επαναλαμβανόμενα».

Οι αναφορές του Προέδρου του ΔΗΣΥ έφεραν την αντίδραση του Νίκου Τορναρίτη ο οποίος με παρέμβαση του στην εκπομπή ανέφερε «άκουσα με προσοχή το κ. Νεοφύτου να αναφέρεται στο δείπνο που μας είχε προσκαλέσει ο μακαριστός Αλέκος Μαρκίδης στην «Ειρηνιά» . Και επειδή πράγματι ήμουν ένας από τους βουλευτές που ήταν παρών θέλω να πω ότι χάρηκα που με κάλεσε ο κ. Μαρκίδης, δεν σας είπε βέβαια ο κ. Νεοφύτου ότι εγώ προσωπικά δεν ακολούθησα τον κ. Μαρκίδη αλλά στήριξα την υποψηφιότητα του Γλαύκου Κληρίδη». Συνεχίζοντας ο κ. Τορναρίτης είπε «μετέπειτα ο ίδιος ο Δημοκρατικός Συναγερμός και μπράβο στον κ. Νεοφύτου τίμησε τον Αλέκο Μαρκίδη, οργάνωσε και μία εκδήλωση για την ομοσπονδία με κεντρικό ομιλητή τον Αλέκο Μαρκίδη. Όλη η ηγεσία του κόμματος με πρώτον τον κ. Νεοφύτου καταθέσαμε στέφανο τιμής στην κηδεία του. Δεν καταλαβαίνω αυτά τα υπονοούμενα και αν θέλει ο κ. Νεοφύτου να πει κάτι άλλο να το πει δημόσια όμως υπονοούμενα τέρμα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023