ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προεδρικές εκλογές: Μέσα Ιουλίου αποφασίζει η ΕΔΕΚ

Mέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ενώπιων των αντιπροσώπων θα τεθεί πρόταση για στήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου ή αν θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στις 13 Ιουλίου, στο έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο Αντιπροσώπων, αποφασίζει η ΕΔΕΚ για τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει στις προεδρικές εκλογές.

Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ενώπιων των αντιπροσώπων θα τεθεί πρόταση για στήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου ή αν θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, μιας και την απόφαση θα την λάβει η Γραμματεία του Κινήματος.

Πάντως ο Μαρίνος Σιζόπουλος επικεφαλής αντιπροσωπείας θα έχει συνάντηση τόσο με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη όσο και με τον Νίκο Χριστοδουλίδη όπου θα τεθούν συγκεκριμένες προτάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον υπάρχουν συγκλίσεις.

Τη Δευτέρα θα συναντηθεί και με τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μετά από αίτημα του ιδίου χωρίς ωστόσο να υπάρχουν και πολλά περιθώρια συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αφού ολοκληρωθούν οι επαφές με τους υποψηφίους θα συνεδριάσουν οι επαρχιακές συνδιασκέψεις για να ενημερωθούν τα μέλη του κόμματος και να εκφράσουν την άποψή τους. Στη συνέχεια θα ορίσουν τους αντιπροσώπους τους για το συνέδριο όπου θα ληφθεί και η τελική απόφαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση