ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οικολόγοι: Επαφές με Πρωτόπαπα και Πρωτοβουλία Αμμόχωστος για την Κύπρο

Τα θέματα που συζητήθηκαν

ΚΥΠΕ

Συνέχεια στις επαφές με υποψήφιους για τις Προεδρικές του 2023 και οργανωμένα σύνολα, έδωσε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Χριστόδουλο Πρωτόπαπα και με το πολιτικό κόμμα «Πρωτοβουλία Αμμόχωστος για την Κύπρο».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κινήματος, κατά τη διάρκεια και των δυο συναντήσεων, συζητήθηκαν με εποικοδομητικό τρόπο προβλήματα και θέματα όπως το Κυπριακό, η οικονομία, η εσωτερική διακυβέρνηση, τα κοινωνικά ζητήματα και θέματα οικολογίας.

Την αντιπροσωπεία του Κινήματος αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Κινήματος Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Κινήματος Γιώργος Στυλιανίδης και τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Γιώργος Περδίκης και Νίκος Μιχαλιάς.

Οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν, σημειώνεται, εντάσσονται στο πλαίσιο συζητήσεων του Κινήματος με ανεξάρτητους υποψήφιους προέδρους και κόμματα οι οποίοι ζητούν να έχουν συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων με θέμα τις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών συνεχίζει να διεκδικεί την Πράσινη Αλλαγή της διακυβέρνησης της χώρας με συγκεκριμένο περιεχόμενο, βασισμένο στις προγραμματικές θέσεις και εισηγήσεις του.

«Προτάσσουμε την ανάγκη διαμόρφωσης ενός πράσινου, οικολογικού προγράμματος διακυβέρνησης της χώρας που να περιλαμβάνει συγκεκριμένα σχέδια, προγράμματα και έργα που να μας οδηγούν στην Κύπρο του αύριο», αναφέρει το Κίνημα.

Η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος θα συνέλθει σε κατοπινό στάδιο και αναλόγως των αποτελεσμάτων και των εξελίξεων που θα προκύψουν, θα εξετάσει εκ νέου τα δεδομένα αναφορικά με τις προεδρικές εκλογές. Στις επιλογές παραμένει η αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση