ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόεδρος: Ανάγκη για ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος εξέφρασε ευγνώμονες ευχαριστίες για τη σταθερή και διαχρονική στάση αρχών που τηρεί το ΕΛΚ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την ανάγκη για ενεργότερη εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κυπριακό, καθώς η συνεχιζόμενη κατοχή και οι απειλές της Τουρκίας αφορούν και στρέφονται εναντίον ενός κράτους μέλους της ΕΕ, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης κατά τη χθεσινή συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, κατά την παρέμβασή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε ευγνώμονες ευχαριστίες για τη σταθερή και διαχρονική στάση αρχών που τηρεί το ΕΛΚ όσον αφορά την επίλυση του κυπριακού προβλήματος και προέβη σε ενημέρωση για τις τελευταίες έκνομες ενέργειες της Τουρκίας.

Επεσήμανε περαιτέρω την ανάγκη για ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, αφού η συνεχιζόμενη κατοχή και οι απειλές της Τουρκίας αφορούν και στρέφονται εναντίον ενός κράτους μέλους της ΕΕ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διαπίστωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την αποφασιστικότητα των μελών του ΕΛΚ να συνεχίσουν να εργάζονται για την εξεύρεση μιας λύσης που θα βασίζεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και τις αρχές και αξίες της ΕΕ, όπως αναφέρεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Το ΕΛΚ, η ΕΕ και ο ΟΗΕ ξέρουν το ποιόν των πολεμίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, για χάριν της προσωπικής ή/και της κομματικής παρουσίας εις την Εξουσία, ειδικότερα στην λήξη της θητείας τώρα, για να ενοχληθούν και να ενδιαφερθούν για κάτι άλλο εκ του ήδη αδρανούς πρακτέου των και να τα χαλάσουν με την κατοχική Τουρκία και την προέλαση του Ισλάμ γενικότερα.
Χαμηλοβλεπούσα και χαμηλοθώρης, οι της φωτογραφίας πρωταγωνιστές και προβολής, χωρίς διάχυτη εις το πρόσωπόν των και εσώτερα αισιοδοξία απαίτησης προς αλλαγήν.
Κενολογώντας και όμορα ακούοντας το κατεστημένο.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση