ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος: Έχει δίκιο ο κόσμος, άμα βλέπει κάτι στραβό θα αντιδράσει

Τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει οδηγίες ώστε να τηρηθούν κατά γράμμα οι κανονισμοί για ανάδειξη της πολιτιστικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς Γεροσκήπου έδωσε ο κ. Αναστασιάδης

Newsroom K

Τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει οδηγίες ώστε να τηρηθούν κατά γράμμα οι κανονισμοί σε σχέση με τα αιτήματα της ομάδας ανάδειξης της πολιτιστικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς Γεροσκήπου έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Προσερχόμενος στην τελετή κατάθεσης θεμέλιου λίθου του Περιφερειακού Κέντρου Υγείας Γεροσκήπου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντώντας σε εκπρόσωπο της ομάδας ανάδειξης της πολιτιστικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς Γεροσκήπου, ο οποίος αφού του επέδωσε ψήφισμα της ομάδας ζήτησε όπως διασωθεί η αρχαία Ιεροκηπία με ανταλλαγή κρατικής γης, είπε ότι «κατανοώ απόλυτα το αίτημα σας. Θέλω να σας βεβαιώσω ότι αυτό που θα αξιώσω είναι πιστή τήρηση των κανονισμών και από Τμήμα Αρχαιοτήτων και από την Πολεοδομία από όσους είναι αρμόδιοι να παραχωρήσουν μια ανάλογη άδεια ή να μην παραχωρήσουν. Θέλω να είμαι ευθύς μαζί σας, διότι δεν μπορώ να κάνω παρεμβάσεις στα διάφορα Τμήματα».

Πρόσθεσε ότι «όμως, αυτό για το οποίο σας διαβεβαιώ είναι ότι θα δώσω αυστηρές οδηγίες να τηρηθούν κατά γράμμα οι πρόνοιες του Νόμου, των κανονισμών έτσι ώστε οι καθ΄ύλην αρμόδιες Αρχές να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει με βάση τη νομοθεσία.
Δεν θέλω να υπόσχομαι κάτι που δεν είναι στις αρμοδιότητες μου, που δεν είναι στις δυνατότητες παρέμβασης του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σταθείτε γερά. Ο,τι αισθάνεστε ότι μπορεί να ευαισθητοποιεί τον κόσμο αυτό θέλουμε.

Ουδέποτε αρνήθηκα την κριτική που μου ασκείται. Έχει δίκιο ο κόσμος. Άμα βλέπει κάτι στραβό θα αντιδράσει. Το θέμα είναι πόσο εμείς το συλλαμβάνουμε για να αντιδράσουμε ανάλογα, θετικά προς τις αξιώσεις της κοινωνίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση