ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος για Αδάμου: Με παρεμβάσεις τον εμπόδισαν να υπηρετήσει την πατρίδα

Οι δηλώσεις του κ. Αναστασιάδη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο στόχος είναι να υπηρετήσουμε το Πρόγραμμα διακυβέρνησης και τις εξαγγελίες που σχετίζονται με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στον σημερινό ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου του ήρωα της ΕΟΚΑ ΄55-’59 Σταύρου Στυλιανίδη, στο χωριό Επισκοπειό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κληθείς να αναφερθεί στον σημερινό ανασχηματισμό της Κυβέρνησης στον οποία προέβη, είπε ότι «ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής είναι η Κυβέρνηση.

Στόχος είναι να υπηρετήσουμε κατά τον καλύτερο δυνατόν τρόπο και το Πρόγραμμα του Προέδρου και τις νέες εξαγγελίες με βάση το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Κληθείς να αναφερθεί στην απόφαση του τέως Προέδρου της Βουλής κ. Αδάμου Αδάμου να μην αποδεχθεί τελικά υπουργοποίηση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε «με λυπεί ειλικρινά, διότι αντί να κοιτάζουμε το καλό του τόπου, κάποιοι με τις παρεμβάσεις τους φρόντισαν ώστε να παρεμποδίσουν έναν ικανότατο πολίτη από το να υπηρετήσει την πατρίδα του»,

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση