ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος για συντάξεις: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»

«Χαίρομαι πολύ για την ευαισθησία των κομμάτων που εκδηλώθηκε τώρα, ενώ πολλοί αξιωματούχοι αυτών των κομμάτων που βγήκαν και σε ανακοινώσεις, τόσο καιρό δεν είχαν καμία ευαισθησία»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται ήταν η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, σε σχέση με το θέμα των συντάξεων που ήγειραν πολιτικά κόμματα.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση στη Σχολή Τυφλών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς για το θέμα των συντάξεων, είπε ότι «χαίρομαι πολύ για την ευαισθησία των κομμάτων που εκδηλώθηκε τώρα, ενώ πολλοί αξιωματούχοι αυτών των κομμάτων που βγήκαν και σε ανακοινώσεις, τόσο καιρό δεν είχαν καμιά ευαισθησία. Από κει και πέρα είναι εκεί η νομοθεσία, μπορούν να αποφασίσουν ό,τι θέλουν και να είναι σίγουροι ότι η εκτελεστική εξουσία θα ακολουθήσει.

Δεν βρίσκομαι στην πολιτική για λόγους που θέλουν να επικαλεστούν μέσα από τις ανακοινώσεις τους. Είναι πολύ γνωστά και ο βίος και η πολιτεία μου. Άρα, είναι βροχερός ο καιρός, αλλά καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση