ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος: Οι εμβολιασμοί θα μας δώσουν πίσω τις ζωές μας

Οι δηλώσεις του Προέδρου

ΚΥΠΕ

Τα μέτρα που λήφθηκαν και εξακολουθούν να λαμβάνονται καταδεικνύουν την επιτυχία της προσπάθειας αναχαίτισης της Πανδημίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, υπογραμμίζοντας ωστόσο, πως δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και πως το εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι αυτό που θα μας δώσει πίσω τη ζωή μας.

Σε δηλώσεις του μετά από επίσκεψη στον Ξενώνα Νεανίδων, στο Πλατύ Αγλαντζιάς, και ερωτηθείς αν θα υπάρξουν περαιτέρω χαλαρώσεις το επόμενο διάστημα, αφού καταγράφονται διψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κάθε Κύπριο πολίτη είναι ότι τα μέτρα που λήφθηκαν και λαμβάνονται καταδεικνύουν και την επιτυχία της προσπάθειας.

«Θα πρέπει, όμως, να μην εφησυχάζουμε με την επιτυχία που έχει σημειωθεί μέχρι τώρα, είτε όσον αφορά το εμβολιαστικό πρόγραμμα είτε την προστασία των πολιτών μας, με τη δεύτερη σε αριθμούς θνησιμότητα που παρουσίασε γενικότερα η επιδημία στην Κύπρο, με τα μέτρα στήριξης των εργαζομένων που πήραμε. Δεν θα πρέπει να εφησυχάζει κανείς. Το εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι εκείνο που - κατ’ ευχή είμαστε τρίτοι στην Ευρώπη - θα μας δώσει την απάντηση να ανακτήσουμε τη ζωή μας πίσω», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση