ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει προς πάγο η πράσινη φορολογία

Είμαι έτοιμος να χάσουμε και κάποια λεφτά από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για να μην πάω να επιβάλω στον κόσμο αυξήσεις, ανέφερε ο Πρόεδρος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξη του στο «OMEGA» ανέφερε πως βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αναστολή της πράσινης φορολογίας, τονίζοντας παράλληλα ότι «αντιλαμβάνομαι το βάρος για τους πολίτες, είμαι έτοιμος να χάσουμε και κάποια λεφτά από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για να μην πάω να επιβάλω στον κόσμο αυξήσεις».

Όπως ανέφερε «είμαστε στο τελευταίο στάδιο έτσι ώστε όπως έχει συμφωνηθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας να μεταβληθεί και επίσημα, να αλλάξει επίσημα και επειδή ακριβώς αντιλαμβάνομαι το βάρος για τους πολίτες, είμαι έτοιμος να χάσουμε και κάποια λεφτά από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για να μην πάω να επιβάλω στον κόσμο αυξήσεις». Απαντήσεις για το εν λόγω θέμα αναμένεται να δοθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έως το τέλος της βδομάδας με τον κ. Χριστοδουλίδη να επισημαίνει πως «επειδή η Κυπριακή Δημοκρατία ήταν πίσω στους στόχους της, η Επιτροπή ζήτησε όπως μέσα στο πλαίσιο του Ταμείου να επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι και αυτοί οι στόχοι είναι συνδεδεμένοι με λεφτά που δικαιούται η ΚΔ από το Ταμείο Ανάκαμψης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση