ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος: Προσβλέπω να συζητήσω με Σίσι νέες μορφές συνεργασίας με Αίγυπτο

Τον Πρόεδρο συνοδεύουν στο Κάιρο οι Υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Ενέργειας, Παιδείας, Γεωργίας, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε πως προσβλέπει να συζητήσει με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Αμπντέλ Φατάχ Ελ-Σίσι, νέες ή εκτεταμένες μορφές συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου.

Σε ανάρτησή του στο Twitter αμέσως μετά την άφιξή του στο Κάιρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε: "Ευχαριστώ αγαπητέ φίλε μου Αμπντέλ Φατάχ Ελ-Σίσι για τη φιλοξενία της ιστορικής πρώτης Διακυβερνητικής Διάσκεψής μας στο Κάιρο. Προσβλέπω στη συνάντησή μας προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τις άριστες σχέσεις και συνέργειες που οι δυο χώρες μας έχουν εγκαθιδρύσει και για να συζητήσουμε νέες ή εκτεταμένες μορφές συνεργασίας".

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Πρόεδρος είχε αναφέρει ότι ενίσχυεται η συνεργασία, η οποία πλέον όχι μόνο διέπεται από αλληλοσεβασμό, εμπιστοσύνη κ αδελφικούς δεσμούς, αλλά και από μια στρατηγική συναντίληψη για τα οφέλη που αποφέρει σε διμερές, περιφερειακό κ διεθνές επίπεδο.

 

 

 Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση