ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρωτοβουλία Γιάννη Καρούσου για διοργάνωση debate στην Αμμόχωστο

Σύντομα θα αποσταλεί η πρόταση του Γιάννη Καρούσου στους ανθυποψηφίους του και τα ΜΜΕ

ΚΥΠΕ

Πρωτοβουλία για διοργάνωση δημόσιας και ουσιαστικής συζήτησης με τους ανθυποψηφίους του, αναλαμβάνει ο υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου Γιάννης Καρούσος.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «στόχος της πρότασης είναι η ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις των υποψηφίων, με τρόπο αποδοτικό, παραγωγικό και με τη δυνατότητα συμμετοχής του κοινού. Συγκεκριμένα η πρόταση αφορά τη διοργάνωση ενός debate, που θα γίνει στην Αμμόχωστο, στην παρουσία όλων των παγκύπριων τηλεοπτικών καναλιών, τοπικών μέσων ενημέρωσης και οργανωμένων συνόλων, ενώ η όλη διαδικασία θα μεταδίδεται διαδικτυακά με live streaming».

Σύμφωνα με τον κ. Καρούσο «οι συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων οφείλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτικές, ουσιαστικές και παραγωγικές, ενώ η συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη για να μπορούν να σχηματίσουν άποψη και να λάβουν άμεσες απαντήσεις».

Προστίθεται ότι σύντομα θα αποσταλεί η πρόταση του Γιάννη Καρούσου στους ανθυποψηφίους του και τα ΜΜΕ για τον καθορισμό συνάντησης  με τα επιτελεία, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία για τη διαδικασία και τον χρόνο διεξαγωγής του debate, ελπίζοντας, όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου, «σε θετική ανταπόκριση» της πρότασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση