ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ψάχνουν τους διαχειριστές της σελίδας για τις ψευδείς ειδήσεις κατά Α. Δημητρίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες και εξετάσεις των μελών της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας

ΚΥΠΕ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες και εξετάσεις των μελών της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, αναφορικά στην υπόθεση διασποράς ψευδών ειδήσεων, που κατήγγειλε στην Αστυνομία χθες το απόγευμα η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Βουλής προχώρησε στην καταγγελία, με αφορμή ανάρτηση σε συγκεκριμένη σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αναφερόταν σε στενό συγγενικό της πρόσωπο και για εμπλοκή του σε ποινική υπόθεση, ενώ στην ίδια ανάρτηση αφήνονταν υπονοούμενα και αιχμές για συγκάλυψή του από την Πρόεδρο της Βουλής.

Μιλώντας την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, είπε ότι η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν τον ή τους διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας, οι οποίοι όπως σημείωσε «εκ πρώτης φαίνεται να είναι ανώνυμοι».

Την ίδια ώρα, ο κ. Ανδρέου επιβεβαίωσε ότι τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα για την Πρόεδρο της Βουλής και συγγενικά της πρόσωπα.

Όπως ανέφερε «στη βάση αξιολόγησης πληροφοριών, οι οποίες κρίθηκαν ως αξιόπιστες, η Δύναμη λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο για την Πρόεδρο της Βουλής όσο και για μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος».

Ωστόσο, διευκρίνισε στο ΚΥΠΕ πως τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την Πρόεδρο της Βουλής «δεν έχουν καμιά σχέση με το περιεχόμενο της ανάρτησης».

Είπε πως «η αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας αφορά στη λήψη μέτρων ασφάλειας και δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση συγκεκριμένης σελίδας σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, η οποία είναι παντελώς ανυπόστατη, ψευδής και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση