ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠτΒ για Θεμιστοκλέους: Δεν διαφοροποιεί τις διαδικασίες ενώπιον της Επ. Δεοντολογίας

Θα υπάρξει ανακοίνωση ενώπιον της Ολομέλειας για την απόφαση του ΕΛΑΜ για ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος, δήλωσε η κ. Αννίτα Δημητρίου

ΚΥΠΕ

Θα υπάρξει ανακοίνωση ενώπιον της Ολομέλειας για την απόφαση του ΕΛΑΜ για ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του κόμματος Ανδρέα Θεμιστοκλέους, δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, σημειώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή δεν διαφοροποιεί τις διαδικασίες ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου βουλευτή.

«Έχει γνωστοποιηθεί η απόφαση του ΕΛΑΜ όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Θεμιστοκλέους, οπόταν δεν συμμετέχει πλέον στο ΕΛΑΜ», ανέφερε η κ. Δημητρίου ερωτηθείσα, μετά την παραλαβή του κρατικού προϋπολογισμού για τη σχετική επιστολή που έλαβε από τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ.

«Οπότε θα κινηθούν οι διαδικασίες, οι οποίες προβλέπονται ως και συνέβησαν σε παρόμοιες περιπτώσεις την προηγούμενη κοινοβουλευτική θητεία», είπε, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ δεν ζητεί κάτι συγκεκριμένο από την Πρόεδρο της Βουλής «αλλά γνωστοποιεί την απόφασή του και εμείς θα ακολουθήσουμε τις διαδικασίες που προνοούνται».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, η κ. Δημητρίου είπε ότι το απόγευμα να αναγνωσθεί κάτι σχετικό στην Ολομέλεια για το θέμα και θα εξεταστεί σε ποιες επιτροπές θα συμμετέχει ο κ. Θεμιστοκλέους από τούδε και στο εξής.

Ερωτηθείσα αν η επιστολή του Προέδρου του ΕΛΑΜ διαφοροποιεί την εξέταση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής της συμπεριφοράς του κ. Θεμιστοκλέους, η κ. Δημητρίου ανέφερε απάντησε αρνητικά και πρόσθεσε ότι υπήρχε ορισμένη για τις 12:00 συνεδρία της Επιτροπής σήμερα.

«Δεν έχει καμία σχέση, γιατί δεν κρίνεται κάποιος κατά πόσον συμμετέχει σε ένα πολιτικό κοινοβουλευτικό κόμμα, σημασία έχει η συγκεκριμένη καταγγελία και αυτή θα εξεταστεί όπως επίσης και άλλες καταγγελίες που θα είναι ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας με παρόμοιο τρόπο, είτε αφορούν τον συγκεκριμένο βουλευτή είτε και άλλους βουλευτές», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση