ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πυρά Αννίτας προς Χριστοδουλίδη: Να ρωτηθεί ο ίδιος για το τι πρεσβεύει και πού ανήκει

Είναι πολιτικά οξύμωρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ανήκει στο ΕΛΚ και να παρουσιάζεται σε άλλες πολιτικές ομάδες, ανέφερε η κ. Δημητρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Πρόεδρος της Βουλής και του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου μετά την ομιλία της στο πλαίσιο παρουσίασης του πολιτικού μανιφέστου θέσεων για τις Ευρωεκλογές, εξαπέλυσε πυρά προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ερωτηθείσα αν ο ΔΗΣΥ θα προβεί σε διαβήματα για την παρουσία του ΠτΔ σε εργασίες κομμάτων άλλων ευρωομάδων, είπε «αυτό θα το δούμε μετά τις εκλογές». «Αλλά είναι πολιτικά οξύμωρο όντως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας να ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και να παρουσιάζεται σε άλλες πολιτικές ομάδες και νομίζω καλύτερα να ρωτηθεί ο ίδιος για το τι πρεσβεύει και πού ανήκει», ανέφερε.

Η κ. Δημητρίου τόνισε ότι ο ΔΗΣΥ είναι καθαρός στο πού ανήκει, και είναι το ευρωπαϊκό κόμμα της Κύπρου, ανήκει στο ΕΛΚ «και θα αναμέναμε τουλάχιστον από τον Πρόεδρο σε αυτή τη δύσκολη προεκλογική περίοδο να παραμείνει ανεξάρτητος θεσμικά, ως αρμόζει και στο ρόλο του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα (13:02)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση