ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πυρά Νικόλα κατά ΔΗΣΥ: Γιατί δεν καταψήφισε την πρόταση των μεγάλων κρατών για βέτο

H ανακοίνωση του Νικόλα Παπαδόπουλου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πυρά εξαπέλυσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού, με αφορμή την πρόταση των μεγάλων κρατών της Ευρώπης, να αφαιρέσουν το δικαίωμα βέτο και το χαρτοφυλάκιο του Επιτρόπου από τα μικρά κράτη μέλη.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, ο ΔΗΣΥ οφείλει να εξηγήσει στον Κυπριακό λαό γιατί δεν καταψήφισε την συγκεκριμένη πρόταση.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

O ΔΗΣΥ θέλει να παρουσιάζεται ως το πλέον ευρωπαϊκό κόμμα της Κύπρου. Φιλοευρωπαϊστής όμως δεν είναι αυτός που υποτάσσεται στα θέλω των Βρυξελών και του Βερολίνου.

Που λέει πάντα ναι, σε ότι του ζητάνε.

Ο ΔΗΣΥ οφείλει να εξηγήσει στον Κυπριακό λαό γιατί δεν καταψήφισε την πρόταση των μεγάλων κρατών της Ευρώπης, να αφαιρέσουν το δικαίωμα βέτο και το χαρτοφυλάκιο του Επιτρόπου από τα μικρά κράτη μέλη. Στην σχετική ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο, ο ΔΗΣΥ δεν είπε όχι, δεν αντιστάθηκε. Τήρησε αποχή.

Και ένα δεύτερο ερώτημα: Εάν, όπως ισχυρίσθηκε χθες ο ΔΗΣΥ, στο ΑΚΕΛ είναι αντιευρωπαϊστές, πώς, πριν μόλις ένα χρόνο, ο Συναγερμός συνεργαζόταν στενά μαζί τους, εναντίον της εκλογής του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σε μια δύσκολη συγκυρία, διεθνώς και στο Κυπριακό, η Λευκωσία εμβαθύνει τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον – Οι προεκτάσεις ...
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ