ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σ. Ορφανίδου για ΔΗΣΥ: Να επανασυνδέσουμε το σχοινί μεταξύ βάσης και ηγεσίας

Τι δήλωσε στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου, μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» για την υποψηφιότητά της για την θέση του Αντιπροέδρου του κόμματος εξηγώντας, μεταξύ άλλων, τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει και τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τους ανθυποψηφίους της.

Η κ. Ορφανίδου δήλωσε ότι θεωρεί πως μπορεί, με βάση την εμπειρία και την πολιτική της προπαίδεια, να προσφέρει «σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για ανανέωση των προσώπων, των διαδικασιών, της λειτουργίας του κόμματος και των τρόπων με τους οποίους πρέπει να προσεγγίζει τη βάση του και την κοινωνία». Πρόσθεσε ότι ως βουλεύτρια νιώθει ότι συμβάλλει στο να επιλυθούν τα προβλήματα των πολιτών και ότι είναι αυτό που θέλει να φέρει «μέσα στον αγώνα ενδυνάμωσης του ΔΗΣΥ».

Υποστήριξε παράλληλα ότι «το σχοινί που έχει αποκοπεί μεταξύ βάσης και ηγεσίας πρέπει να συνδεθεί ξανά και να επουλωθούν οι πληγές που έχουν δημιουργηθεί στον κόσμο του ΔΗΣΥ». Ερωτηθείσα τι είναι αυτό που πιστεύει ότι την κάνει να ξεχωρίζει από τους ανθυποψηφίους της, η κ. Ορφανίδου είπε ότι αυτό που «ενδεχομένως έχει λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους είναι η επαφή με τον κόσμο».

Σε σχέση με τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών και του Προέδρου της Δημοκρατίας όσον αφορά τη δημοσιονομική πειθαρχία και τη θωράκιση του τραπεζικού συστήματος, η κ. Ορφανίδου σημείωσε πως «το γεγονός ότι θέλουν να ακολουθήσουν την πορεία που έχουμε εμείς χαράξει τα τελευταία δέκα χρόνια μας βρίσκει ικανοποιημένους, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Όσο η νέα κυβέρνηση συνεχίζει την πορεία που εμείς χαράξαμε, θα είμαστε δίπλα της. Αν δούμε οποιαδήποτε παρέκκλιση στην πορεία βεβαίως θα ασκήσουμε εποικοδομητική κριτική». Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι αναμένουν πιο συγκεκριμένες προτάσεις από τον Υπουργό Οικονομικών, ωστόσο του δίνουν πίστωση χρόνου επειδή ανέλαβε καθήκοντα μόλις ένα μήνα πριν.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑ

Μην ξεχάσετε το σαπούνι.
Σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το πράσινο, όπως και για το λούσιμο των νεκρών παλαιότερα.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και της ακαδημαϊκής ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ