ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σ. Πλατής: Φυσικά και προχώρησα με αγωγή κατά Αβέρωφ (έγγραφο)

Δείτε αντίγραφο της πρώτης σελίδας της αγωγής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αντίγραφο της πρώτης σελίδας της αγωγής που έστειλε στον Αβέρωφ Νεοφύτου για συκοφαντική δυσφήμηση δημοσιοποίησε ο οικονομολόγος, Στέλιος Πλατής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, «φίλοι με ρωτούν αν προχώρησα τελικά με την αγωγή κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου σχετικά με τις δηλώσεις του παραμονές Πρωτοχρονιάς (30/12/2022), όταν είπε σε εκπομπή ότι το 2013 πρότεινα την έξοδο της Κύπρου από τη ζώνη του Ευρώ και ότι εκπροσωπούσα ή/και ήμουν σύμβουλος πολιτικού κόμματος εκείνη την περίοδο. Φυσικά και προχώρησα – επισυνάπτω αντίγραφο της 1ης σελίδας της αγωγής».

Αυτούσια η ανάρτηση

Η ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ.

Φίλοι με ρωτούν αν προχώρησα τελικά με την αγωγή κατά του Αβέρωφ Νεοφύτου σχετικά με τις δηλώσεις του παραμονές Πρωτοχρονιάς (30/12/2022), όταν είπε σε εκπομπή ότι το 2013 πρότεινα την έξοδο της Κύπρου από τη ζώνη του Ευρώ και ότι εκπροσωπούσα ή/και ήμουν σύμβουλος πολιτικού κόμματος εκείνη την περίοδο. Φυσικά και προχώρησα – επισυνάπτω αντίγραφο της 1ης σελίδας της αγωγής.

Δεν το δημοσιοποίησα τότε, μην θεωρηθεί προεκλογικό πυροτέχνημα. Το κάνω σήμερα, μετά από ερωτήσεις από φίλους και επαναλαμβάνω ότι δεν πρόκειται να ανεχθώ κανένα κοινό συκοφάντη, στο βωμό οποιασδήποτε μικροκομματικής σκοπιμότητας, να διασύρει την τιμή και την υπόληψη όσο και την επιστημοσύνη του οποίου ανεξάρτητου και ακομμάτιστου πολίτη σηκώσει ανάστημα ή/και βρίσκεται απέναντί του. Όση λάσπη και αν ρίξουν κάποιοι - όπως έκαναν και το 2018 με το Συνεργατισμό - η αλήθεια θα λάμψει.

Ο κύριος Νεοφύτου θα απολογηθεί είτε πριν είτε μετά από απόφαση δικαστηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑ

Ο Αβέρωφ τυχερός που επί του παρόντος δεν άρχισε να αντιμετωπίζει και αγωγές από τους καιροσκόπους, άρτι εμφανισθέντες ιδεολογικοπολιτικούς, του κόμματός του.

Γ. Αρυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση