ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε καταστολή η Ζέτα Αιμιλιανίδου - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Το ιατρικό ανακοινωθέν

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κα. Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας και μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο «ΥΓΕΙΑ» στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Τμήμα Επεμβατικής Νευροακτινολογίας, Εμβολισμών Ανευρυσμάτων Εγκεφάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επόμενες τρεις με τέσσερις μέρες είναι κρίσιμες για τη σταθεροποίηση της υγείας της Ζέτας Αμιλιανίδου. 

Ιατρικό ανακοινωθέν από το Υπουργείο Υγείας 

Το Υπουργείο Υγείας, σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την αεροδιακομιδή της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κας Ζέτας Αιμιλιανίδου, στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο Υγεία στην Ελλάδα, ενημερώνει πως σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κα Αιμιλιανίδου εισήχθη στην ΜΕΘ λόγω σοβαρής υπαραχνοειδούς αιμορραγίας μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Διενεργήθηκε εμβολισμός και αποκλεισμός του ανευρύσματος και παραμένει σε καταστολή.

Η κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη και θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Προηγούμενη ενημέρωση

Με λύπη είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω ότι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κα. Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας.

Εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και εν συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας από τη πρώτη στιγμή ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της κας. Υπουργού και εκφράζει τις θερμότερες του ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, η σημερινή συνέντευξη τύπου με θέμα “Κράτος Πρόνοιας – Κοινωνία Χωρίς Αποκλεισμούς” στην οποία θα συμμετείχε και η κα. Υπουργός όπως και οι αυριανές σχετικές με το θέμα δράσεις στην Επαρχία της Λάρνακας, αναβάλλονται.

Πρόεδρος: Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία

Στην Υπουργό Εργασίας, στην αγαπητή μου Ζέτα, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εύχομαι ταχεία ανάρρωση, αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κα. Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπέστη χθες βράδυ ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας και μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο «ΥΓΕΙΑ» στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Τμήμα Επεμβατικής Νευροακτινολογίας, Εμβολισμών Ανευρυσμάτων Εγκεφάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επόμενες τρεις με τέσσερις μέρες είναι κρίσιμες για τη σταθεροποίηση της υγείας της Ζέτας Αμιλιανίδου.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΑΡΟΜΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ
Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ - ΑΜΗΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση