ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σεντώνας: Αποφασίζει το Υπουργικό για αεροδρόμια και ξενοδοχεία

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τις απόψεις των επιστημόνων για ποικίλα θέματα», ανέφερε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης, για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων στις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, αλλά και εν γένει η επαναλειτουργία των αεροδρομίων ήταν στο επίκεντρο της σημερινής σύσκεψης στο Προεδρικό μεταξύ της κυβέρνησης και των μελών της επιστημονικής ομάδας για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Της σύσκεψης προήδρευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ σε αυτή παρευρέθηκαν και οι εμπλεκόμενοι Υπουργοί Μεταφορών, Υγείας, Οικονομικών, Εργασίας, Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, καθώς επίσης ο Υφυπουργός Τουρισμού.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, ανέφερε ότι στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε το σχέδιο δράσης της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων στις πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, αλλά και εν γένει η επαναλειτουργία των αεροδρομίων, σημειώνοντας ότι συζητήθηκε επίσης ο σχεδιασμός, αλλά και τα χρονοδιαγράμματα, που αφορούν την επαναλειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων.

Σημείωσε ότι αποφάσεις τόσο για το σχέδιο δράσης επαναλειτουργίας των αεροδρομίων, όσο και την επαναδραστηριοποίηση των ξενοδοχείων, θα ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο μεθαύριο Παρασκευή.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τις απόψεις των επιστημόνων για ποικίλα θέματα, που αφορούν τους σχεδιασμούς αυτούς, όπως είναι οι φάσεις για το άνοιγμα των αεροδρομίων, η κατηγοριοποίηση χωρών, ο καθορισμός κριτηρίων αλλά και προϋποθέσεων για κάθε κατηγορία, καθώς επίσης για τα μέτρα πρόληψης και υγειονομικής προστασίας.

Ο κ. Σεντώνας ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους επιστήμονες για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχαν και συνεχίζουν να παρέχουν προς την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλουν για την ενημέρωση των πολιτών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X