ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σεντώνας: Σημαντική η πενταμερής συνάντηση στο Κάιρο

«Γίνεται μια προσπάθεια να ανταλλάξουν απόψεις για την ευρύτερη κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπορόσωπος

ΚΥΠΕ

Στη σημασία της πενταμερούς συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας, Αιγύπτου, Γαλλίας και Ιταλίας, για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή αναφέρθηκε την Τετάρτη ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς για τη σύνοδο στο Κάιρο, ο κ. Σεντώνας είπε ότι πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών, η οποία είναι αποτέλεσμα της συνεχούς επαφής που υπάρχει ανάμεσα σε αυτές τις χώρες.

«Γίνεται μια προσπάθεια να ανταλλάξουν απόψεις για την ευρύτερη κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, για τα όσα συμβαίνουν στην ΑΟΖ, για το μνημόνιο της Τουρκίας με τη Λιβύη, για την κατάσταση στη Συρία προκειμένου να υπάρξει ένας συντονισμός που στη βάση του διεθνούς δικαίου θα συμβάλει με έναν τρόπο και δημιουργικό στην επίτευξη της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή», είπε ο κ. Σεντώνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Γαλλία  |  Ευρώπη  |  Ασία  |  ΑΟΖ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση