ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο επίκεντρο η υποψηφιότητα Οδυσσέως

Ανάμεσα στους 10 αριστίνδην του ΔΗΣΥ ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 και σκληρός επικριτής της κυβέρνησης Αναστασιάδη

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Τους δέκα αριστίνδην που θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, παρουσίασε την Κυριακή ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον καθένα να κάνει το δικό του σχόλιο για τους λόγους που διεκδικεί εκλογή.

Στην επαρχία Λευκωσίας υπάρχουν έξι υποψήφιοι αριστίνδην: ο γιατρός Γιώργος Άστρας, ο επιχειρηματίας και μέλος στο παρελθόν του Διαφάνεια Τώρα Στέλιος Κυθρεώτης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Μαρία Κόκκινου Μπέγκε, ο πρώην διοικητής της ΚΥΠ Ανδρέας Πενταράς, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Δημήτρης Λαμπριανίδης και η μουσικός Ελένη Μουζάλα.

Η εμπειρογνώμονας σε ζητήματα εμπορίας προσώπων Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν στην επαρχία Κερύνειας, καθώς επίσης και ο δημοσιογράφος Νίκος Συμεού, ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνος Οδυσσέως, η ακαδημαϊκός Χριστίνα Χατζησωτηρίου στην Αμμόχωστο.

Περισσότερη ωστόσο αίσθηση, έκανε η υποψηφιότητα του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 Κωνσταντίνου Οδυσσέως. Όπως ο ίδιος ανέφερε στην εξαγγελία του ενώ πίστευε ότι δεν μπορούσε πια να κάνει τίποτα, «ήρθε σε μένα, ξαφνικά και αιφνιδιαστικά πρέπει να πω, η πρόταση από την ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού: Να κατέλθω ως αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής Αμμοχώστου».

«Ήταν ξαφνικό, γιατί;» πρόσθεσε «Γιατί λέγοντας την αλήθεια μου τόσα χρόνια, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα μου, άσκησα κριτική σε όλους. Γιατί όλοι ευθύνονται για την κατάσταση που ζούμε σήμερα στην Κύπρο. Άσκησα έντονη κριτική και στην κυβέρνηση. Και ήρθε το κυβερνών κόμμα και μου έκανε αυτή την πρόταση, την οποία οφείλω να πω ότι θεωρώ τιμητική και ευχαριστώ τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο οποίος μου τόνισε ότι θέλει να συνεχίσω να λέω τα πράγματα όπως τα έλεγα τόσα χρόνια: καθαρά, τίμια, ειλικρινά». Κατέληξε διευκρινίζοντας πως προέρχεται από τον χώρο του ΔΗΣΥ.

Ο κ. Οδυσσέως, ο οποίος έχει έντονη δράση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, επέκρινε σφόδρα την κυβέρνηση Αναστασιάδη το τελευταίο διάστημα για την πολιτική στο κυπριακό αλλά και για ζητήματα διαπλοκής και διαφθοράς. Επέκρινε και τον ΔΗΣΥ για τον τρόπο που πολιτεύεται. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων σε χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επικρίνοντας τον έντονα για ασυνέπεια στα λόγια και στα έργα του και υποστηρίζοντας πως θα έπρεπε να κατέλθει ανεξάρτητος υποψήφιος.

ΑΛΛΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΦΕΛΕΙΑ Τη συνήθισα την πολιτική υποκρισία και τα κροκοδείλια δάκρυα. Δε μου προκαλούν έκπληξη...

Δημοσιεύτηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΩΣ στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

 

Υπάρχουν βεβαίως και εκείνοι που είδαν θετικά την κίνηση Αβέρωφ να προσεγγίσει ένα σκληρό επικριτή κυβέρνησης και κόμματος για το ψηφοδέλτιο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση