ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
 

Σιζόπουλος: Εμπαιγμός η δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ εκτόξευσε πυρά κατά όσων των κατηγορούν για μη καταχώρηση των στοιχείων του στην φορολογική υπηρεσία

Newsroom K

Εμπαιγμός και προχειρότητα η δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των κρατικών αξιωματούχων, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, μετά την ανάρτηση των Πόθεν Έσχες όλων των πολιτικών στην ιστοσελίδα της Βουλής την Δευτέρα.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο κ. Σιζόπουλος εκτόξευσε πυρά κατά όσων των κατηγορούν για μη καταχώρηση των περιουσιακών του στοιχείων στην φορολογική υπηρεσία. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνει έλεγχος της περιουσίας μου. Είμαι πολίτης αυτοεργοδοτούμενος. Ξέρω ποιος είμαι, ξέρω πως τα έχω αποκτήσει, ξέρω ότι είναι δηλωμένα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε η κατοχή τριων μηχανοκίνητων αυτοκινήτων, των οποίων η αξία κατά την αγορά ήταν €135.000, €11.000 και 60 χιλιάδες λίρες, ανέφερε ότι γίνεται πλήρης έλεγχος στις εκθέσεις των περιουσιακών του στοιχείων που απέκτησε τόσο όσον αφορά το κατά πόσο τα στοιχεία είναι αληθινά, αλλά και όσον αφορά το πραγματικό «πόθεν», δηλαδή το από πού προήλθαν αυτά τα στοιχεία.

«Διερευνώνονται με απόλυτη λεπτομέρεια οι καταθέσεις, αναλήψεις, τα αυτοκίνητα, οι πιστωτικές μου κάρτες από το 2004-2011 μέχρι και σήμερα, στα οποία δεν έχω να κρύψω τίποτε», κατέληξε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:47

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:46

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X