ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στ.Κυριακίδου: Τεράστιες οι προκλήσεις αλλά πανέτοιμη για σκληρή δουλειά

Χαρακτηρίζει ιδιαίτερη τιμή το γεγονός αυτό τόσο για την ίδια όσο και για την Κύπρο.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι προκλήσεις του χαρτοφυλακίου της Υγείας είναι τεράστιες, αλλά νοιώθει πανέτοιμη για σκληρή δουλειά, δηλώνει στο ΚΥΠΕ η Στέλλα Κυριακίδου, η οποία έλαβε την έγκριση των Επιτροπών Περιβάλλοντος και Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να αναλάβει ως Επίτροπος Υγείας στη νέα Κομισιόν.

Η ακρόαση της κ. Κυριακίδου, που έγινε το βράδυ της Τρίτης στις Βρυξέλλες ικανοποίησε τα μέλη των δύο Επιτροπών και στη διαδικασία που ακολούθησε το επόμενο πρωί, άναψαν το πράσινο φως.

Η κ. Κυριακίδου στη δήλωσή της στο ΚΥΠΕ χαρακτηρίζει ιδιαίτερη τιμή το γεγονός αυτό τόσο για την ίδια όσο και για την Κύπρο.

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα προσωπικά, αλλά θεωρώ και για τη χώρα μας, που έλαβα την έγκριση των Επιτροπών Περιβάλλοντος και Γεωργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο της Υγείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή», αναφέρει.

Όπως σημειώνει στη συνέχεια, «οι προκλήσεις του χαρτοφυλακίου αυτού είναι τεράστιες, αλλά νιώθω πανέτοιμη για σκληρή δουλειά». Προσθέτει δε ότι «η υγεία είναι προφανώς κεφαλαιώδες θέμα για την καθημερινότητα των πολιτών μας, είναι όμως και ένα ζήτημα που έχω πολύ βαθιά μέσα στην καρδιά μου».

Σημειώνει, επίσης, ότι «οι τελευταίες εβδομάδες αποτέλεσαν μια πραγματική πρόκληση» για την ίδια. Ήταν, δηλώνει, «μια θαυμάσια εμπειρία μέσα από την οποία κατάφερα να εμβαθύνω τις γνώσεις μου γύρω από το χαρτοφυλάκιο της Υγείας».

Καταλήγοντας η κ. Κυριακίδου δηλώνει: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή του ταξιδιού».

Ευχαριστεί, τέλος, «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και τον Πρόεδρο κ. Νταβίντ Μαρία Σασσόλι προσωπικά, για την εξαιρετική οργάνωση της διαδικασίας των ακροάσεων, καθώς και τους έξι Κύπριους Ευρωβουλευτές για την αμέριστη στήριξη τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σε πίεση ο Κόκκινος

Σε πίεση ο Κόκκινος

Ενοχλημένος εδώ και μέρες ο Πρόεδρος τη στιγμή που ο Αβέρωφ Νεοφύτου τον άδειασε ευσχήμως
Της Μαρίνας Οικονομίδου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ