ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στεφάνου: Aλληλεγγύη προς τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού

Οι κ. Στεφάνου και Attari αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Ανατολικής Μεσογείου

ΚΥΠΕ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης, Abdallah Attari, είχε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η αλληλεγγύη προς τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού και η σταθερή θέση του ΑΚΕΛ για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και του εποικισμού των Παλαιστινιακών εδαφών και για απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξεδόθη μετά τη συνάντηση.

Οι κ. Στεφάνου και Attari, προστίθεται, αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Ανατολικής Μεσογείου.

Ο Παλαιστίνιος Πρέσβης ενημέρωσε για τις τραγικές επιπτώσεις της συνεχούς εμβάθυνσης της ισραηλινής κατοχής και της επέκτασης του εποικισμού τόσο στη ζωή των Παλαιστινίων όσο και για τη δυνατότητα λύσης του προβλήματος.

«Ο ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ επαναβεβαίωσε την αλληλεγγύη προς τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού και τη σταθερή θέση του ΑΚΕΛ για τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και του εποικισμού των Παλαιστινιακών εδαφών και για απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων. Υπογράμμισε ότι όπως απαιτούμε για την Κύπρο το ίδιο και για την Παλαιστίνη απαιτούμε τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και εφαρμογή των σχετικών Ψηφισμάτων του ΟΗΕ. Τέλος, τόνισε ότι η διεθνής κοινότητα οφείλει να αναγνωρίσει ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα 4ης Ιουνίου, 1967, με πρωτεύουσα τα Ανατολικά Ιεροσόλυμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  |  Ασία  |  ΑΟΖ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση