ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στεφάνου: Ο ΠτΔ δεν προσδιόρισε τι ευρωπαϊκή εμπλοκή θέλει - Έτσι θα σπάσουμε το αδιέξοδο;

Κρίσιμα ερωτήματα για το Κυπριακό δεν έχουν απαντηθεί από τον ΠτΔ, είπε ο γγ του ΑΚΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Συζητώντας για περισσότερη εμπλοκή της ΕΕ στο Κυπριακό – κάτι που ευχόμαστε, παρόλο που είχε εμπλοκή στο Μοντ Πελεράν και το Κραν Μοντανά – θα πρέπει ως ε/κ πλευρά να προσδιορίσουμε τι επιπλέον θέλουμε και γιατί το θέλουμε. Έτσι θα σπάσουμε το αδιέξοδο;», δήλωσε στην εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, σχολιάζοντας τις επαφές του προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, όπου μεταφέρει την πρόταση του για αναβαθμισμένη εμπλοκή της ΕΕ στο Κυπριακό.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου, ο ΠτΔ θα έπρεπε να ανακοινώσει συγκεκριμένη πρόταση, «γιατί μέχρι σήμερα ακούμε προθέσεις και όταν ακούσουμε την πρόταση θα την κρίνουμε και θα πούμε τις απόψεις μας», πρόσθεσε.

«Πώς φαντάζεται ο ΠτΔ την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων; Να συνεχίσουμε από το 2017 και το πλαίσιο Γκουτέρες ή έχει άλλα στο μυαλό του;», διερωτήθηκε ο κ. Στεφάνου.

Είπε επίσης ότι αυτά τα κρίσιμα για το Κυπριακό ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί από τον ΠτΔ και θα ζητήσει απαντήσεις στο Εθνικό Συμβούλιο, που θα συγκληθεί στις 30 Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση