ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στέφη Δράκου: Δεν έλαβα αίτημα να συναντηθώ με την PEGA

Η συνεργασία μου με Ευρωπαϊκούς θεσμούς σε όλα τα επίπεδα είναι δεδομένη και ουδέποτε αρνήθηκα να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε αίτημα, δήλωσε η Υπουργός

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Μετά λύπης μου παρακολουθώ να συντηρείται η παραφιλολογία σχετικά με τη δήθεν άρνησή μου να συναντηθώ με την επιτροπή PEGA μετά από αίτημά της», αναφέρει σε γραπτή της δήλωση η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου τονίζοντας «ουδέποτε έλαβα τέτοιο αίτημα από την Επιτροπή και συνεπώς ουδέποτε αρνήθηκα να συναντηθώ ή να συνεργαστώ μαζί τους».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Μετά λύπης μου παρακολουθώ να συντηρείται η παραφιλολογία σχετικά με τη δήθεν άρνησή μου να συναντηθώ με την επιτροπή PEGA μετά από αίτημά της.

Επαναλαμβάνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοιο αίτημα από την Επιτροπή και συνεπώς ουδέποτε αρνήθηκα να συναντηθώ ή να συνεργαστώ μαζί τους.

Η συνεργασία μου με Ευρωπαϊκούς θεσμούς σε όλα τα επίπεδα είναι δεδομένη και ουδέποτε αρνήθηκα να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε αίτημα.

Μάλιστα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών προχώρησαν χθες με διάβημα προς την επιτροπή PEGA ώστε να διευκρινιστεί το ζήτημα.

Η Επιτροπή απαντώντας εξέφρασε έκπληξη για τις αναφορές που με θέλουν να αρνούμαι αίτημά της για συνάντηση, διότι ουδέποτε ζήτησε συνάντηση από εμένα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την Ευρωβουλευτή της Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής PEGA κα Ελίζα Βόζεμπεργκ σε σημερινές της δηλώσεις στα μέσα.

Αναφέροντας τα πιο πάνω ευελπιστώ ότι το θέμα διευκρινίστηκε και από πλευράς μου θεωρείται λήξαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση