ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπουργός Άμυνας: Ευγνώμων ο κυπριακός ελληνισμός για τη συμπαράσταση στον αγώνα του

Στη Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Άμυνας

ΚΥΠΕ

Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρέστη ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Κύπρου για την καθημερινή συμπαράσταση στον αγώνα για τη διασφάλιση της εδαφικής της ακεραιότητας.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της παρέλασης ο κ. Πετρίδης συνεχάρη θερμά τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας για την εμφάνισή τους.

«Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή για τον Ελληνισμό καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης που σηματοδότησε την ίδρυση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους», ανέφερε ο κ. Πετρίδης.

Εστιάζοντας στο 1940, σημείωσε ότι σε εκείνη την περίοδο «οι Έλληνες άλλαξαν τη ροή της ιστορίας». «Το πάθος για ελευθερία και η εθνική ομοψυχία οδήγησαν σε έναν ιστορικό θρίαμβο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, παρά υπερασπιζόμενοι με αποφασιστικότητα τα εθνικά μας δίκαια. Αυτό είμαστε δεσμευμένοι να κάνουμε απέναντι σε κάθε απειλή», ανέφερε.

«Καταλήγοντας, θέλω να μεταφέρω την ευγνωμοσύνη του κυπριακού ελληνισμού για την καθημερινή συμπαράσταση στον αγώνα για τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας αλλά και της ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή μας», κατέληξε ο Κύπριος Υπουργός Άμυνας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση