ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαυρογιάννης - Ζητά έρευνα για τους ισχυρισμούς Δρουσιώτη

Δείτε την επιστολή που έστειλε στην Αρχή κατά της Διαφθοράς - Ζητά διερεύνηση της σχέσης Αναστασιάδη με Ρώσο ολιγάρχη

ΚΥΠΕ

Ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης, απέστειλε σήμερα επιστολή στον κύριο Χάρη Πογιατζή, Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Η επιστολή αφορά τα όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος κύριος Μακάριος Δρουσιώτης στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία», αναφορικά με τη σχέση που αποδίδεται από τον συγγραφέα, μέσα από την έρευνά του, στον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και σε ανθρώπους από τον άμεσο περίγυρο του με τον Ρώσσο ολιγάρχη Ριμπολόβλεφ και στις ενέργειες που υποστηρίζει ο συγγραφέας ότι προέβησαν κυβερνητικοί και κρατικοί αξιωματούχοι προς ικανοποίηση των ιδιωτικών του συμφερόντων.

Ο κύριος Ανδρέας Μαυρογιάννης, καλεί την Αρχή όπως ξεκινήσει άμεσα διερεύνηση όλων των ισχυρισμών που περιέχονται στο βιβλίο για τις πράξεις διαφθοράς στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που επικαλείται ο συγγραφέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Κάποιος, εργοδοτηθείς στο Προεδρικό και αποπεμφθείς κάπως πρόσφατα, έγραψε βιβλίο και ο Μαυρογιάννης, ευρισκόμενος υπό Εκλογικό Επιτελείο, το υιοθέτησε πάραυτα μετά και την πενταετή αδράνειάν του ως συνομιλητής.
Ο Μαυρογιάννης, έχοντας πίσω του αδιέξοδον μείγμα αριστερής μπογιάς σε «πίνακα», το βλέμμα του δεν ξέρει που να το εστιάσει τελικά και γυρίζοντας το κατευθύνει αμήχανα απ’ ευθείας χάμω.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση