ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην Αθήνα για επαφές Αβέρωφ και Χάρης

Θα συναντήσουν τον Έλληνα Πρωθυπουργό την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και υπουργούς της ελληνικής κυβέρνησης

Newsroom K

Στην Αθήνα για επαφές θα βρίσκονται την Τετάρτη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και ο αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος Χάρης Γεωργιάδης. Η ηγεσία του Συναγερμού θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Συναντήσεις θα έχουν με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, τον υπουργό μετανάστευσης και ασύλου Νότη Μηταράκη και τον αναπληρωτή υπουργό μετανάστευσης και ασύλου. Δεν αποκλείεται να γίνουν συναντήσεις και με άλλα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης.

Στόχος της συνάντησης είναι να επιβεβαιωθεί η στενή συνεργασία Νέας Δημοκρατίας και ΔΗΣΥ. Με τον κ. Μητσοτάκη θα συζητηθούν οι τουρκικές προκλήσεις και το πώς αναμένεται να κινηθούν Αθήνα και Λευκωσία. Με το υπουργό μετανάστευσης και ασύλου θα συζητηθεί το κεφάλαιο της μετανάστευσης τόσο για το πώς θα το χειριστεί η Λευκωσία όσο και η Αθήνα.

Με την επιστροφή των Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρη Γεωργιάδη από την Αθήνα ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα προχωρήσει σε εκδήλωση για τα 44 χρόνια ίδρυσης του κόμματος, στην οποία θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση