ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Αθήνα για επαφές ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Ποιους θα συναντήσει

ΚΥΠΕ

Μεταβαίνει την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, όπου τις επόμενες ημέρες θα έχει συναντήσεις με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας και με Αρχηγούς και εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ θα βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα έως και την Κυριακή, 3 Απριλίου, και θα συνοδεύεται από την Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Μαρία Βασιλειάδου, και τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος, Μορφάκη Σολομωνίδη.

Ο κ. Σιζόπουλος αύριο Πέμπτη θα συναντηθεί με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΚΙΝΑΛ, του Μέρα25 και τον Πρόεδρο Ελληνικής Λύση.

Την Παρασκευή, 1η Απριλίου, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ θα συναντηθεί, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, και ακολούθως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό Ελληνικής Δημοκρατίας. Αργότερα θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, Γ. Γραμματέα ΚΚΕ και τον Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΔΕΚ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση