ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Εντατική ο Π. Δημητρίου - Η κατάσταση της υγείας του

Μετά από διαγνωστικά τεστ διαπιστώθηκε ότι πάσχει από μια συγγενή καρδιοπάθεια

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Πέτρος Δημητρίου.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο θεράπων ιατρός του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω κ. Πέτρου Δημητρίου, Δρ Μαρίνος Σωτηρίου, του ιδιωτικού νοσοκομείου American Heart Institute, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «ο κ. Δημητρίου παρουσιάστηκε σήμερα επειγόντως στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και παρουσίασε ασταθή στηθάγχη.

Μετά από διαγνωστικά τεστ διαπιστώθηκε ότι πάσχει από μια συγγενή καρδιοπάθεια όπου η αρτηρία που τροφοδοτεί την καρδία, η δεξιά αρτηρία συγκεκριμένα, ξεκινούσε από το λάθος σημείο, είχε ανώμαλη έκφυση, και στην ουσία προκαλούσε τα συμπτώματα αυτά, όποτε χρειάστηκε να γίνει επειγόντως επέμβαση ανοιχτής καρδίας για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Ο κ. Δημητρίου βρίσκεται στην Εντατική, είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του, θα μείνει για 24 ώρες στο νοσοκομείο, σύντομα θα μπορεί να επιστρέψει στην οικία του και μετά στα καθήκοντα του, και αναμένεται να έχει πλήρη ανάρρωση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση