ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Την Παρασκευή θα έχει, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Πρόεδρο της Βουλής, και θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής

ΚΥΠΕ

Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, φθάνει σήμερα στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη. Αύριο Παρασκευή θα έχει, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, και θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής.

Την κα. Μέτσολα θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Πρόεδρος της Βουλής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα έχει συνάντηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων με την κα. Δημητρίου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο, ενώ στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα προσφωνήσει ειδική συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, για να ακολουθήσει επίσημο γεύμα προς τιμήν της κα. Μέτσολα.

Επιπλέον, σημειώνεται πως η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα συμμετάσχουν σε συζήτηση με Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους νέους και νέες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, την οποία διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Τέλος, αναφέρεται πως η κ. Μέτσολα θα επισκεφθεί το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμμοχώστου, στην παρουσία της κα. Δημητρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση