ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Αυστρίας

Τον κ. Sobotka θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου

ΚΥΠΕ

Φθάνει σήμερα στην Κύπρο για διήμερη επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου της Αυστρίας Wolfgang Sobotka.

Τον κ. Sobotka θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου. To απόγευμα Δημητρίου και Sobotka θα έχουν συνάντηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Μετά το πέρας της συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο κ. Sobotka θα συμμετάσχει το απόγευμα σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο "Χτίζοντας συνέργειες για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης" που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Κωνσταντίνος Λεβέντης στη Λεβέντειο Πινακοθήκη.

Το βράδυ η Πρόεδρος της Βουλής θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του.

Αύριο, Τετάρτη 19 Ιουνίου, ο κ. Sobotka και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Νωρίτερα, ο κ. Sobotka θα περιηγηθεί στην περιοχή Χρυσαλινιώτισας μαζί με την Πρόεδρο της Βουλής για να δει την γραμμή κατάπαυσης του πυρός και θα επισκεφθεί επίσης το ανθρωπολογικό εργαστήριο της ΔΕΑ.

Στις 1230 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ στη 1μμ θα παρακαθήσει σε γεύμα προς τιμή του που θα παραθέσει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων πριν αναχωρήσει από την Κύπρο στις 1545.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση