ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην Κύπρο ο ΓΓ και κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων της Βουλής των Ελλήνων

Ο κ. Γεώργιος Μυλωνάκης και η Γενική Διευθύντρια της Βουλής των Αντιπροσώπων Τασούλα Ιερωνυμίδου θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο σωμάτων

ΚΥΠΕ

Ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής την Ελλήνων Γεώργιος Μυλωνάκης φθάνει στην Κύπρο, την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου για επίσκεψη εργασίας, κατόπιν πρόσκλησης της Γενικής Διευθύντριας της Βουλής των Αντιπροσώπων Τασούλας Ιερωνυμίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Μυλωνάκης θα πλαισιώνεται από επταμελές κλιμάκιο υψηλόβαθμων υπηρεσιακών στελεχών της Βουλής των Ελλήνων.  

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Ο κ. Μυλωνάκης και η  Γενική Διευθύντρια της Βουλής των Αντιπροσώπων Τασούλα Ιερωνυμίδου θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο σωμάτων.

Το Μνημόνιο θα αφορά την ενίσχυση και ανάπτυξη των κοινοβουλευτικών δεσμών σε διοικητικό επίπεδο, ως απόρροια των ιδιαίτερων και στενών δεσμών που συνδέουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων, με τη Βουλή των Ελλήνων.

Κατά την επίσκεψη, η ελληνική αντιπροσωπεία θα ενημερωθεί για τη διοικητική δομή και λειτουργία της Βουλής των Αντιπροσώπων και θα έχει συναντήσεις με ανώτερα  υπηρεσιακά στελέχη του σώματος, με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών σε διάφορους τομείς, καθώς και επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Στο περιθώριο της επίσκεψης στην Κύπρο, ο κ. Μυλωνάκης και η συνοδεία του θα επισκεφθούν -μεταξύ άλλων- τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στη Λευκωσία, τα «Φυλακισμένα Μνήματα» και το Μουσείο Αγώνος ΕΟΚΑ 1955 – 1959.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση