ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στην Πάφο ο Πρόεδρος για τα εγκαίνια σειράς έργων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου αποφάσισε κατά πλειοψηφία σε συνεδρία του να απονέμει το χρυσό κλειδί της πόλης στον Νίκο Αναστασιάδη

ΚΥΠΕ

Στην Πάφο θα βρίσκεται από το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για την τέλεση των εγκαινίων σειράς έργων.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, θα τελέσει τα εγκαίνια του βόρειου παρακαμπτήριου δρόμου της Γεροσκήπου Φάση Α’, τα εγκαίνια της ανακαίνισης και επέκτασης του Αρχαιολογικού Μουσείου της Επαρχίας Πάφου, της αντικατάστασης και του εξωραϊσμού της Δημοτικής Αγοράς και τα εγκαίνια της βελτίωσης της οδού Σελλαχόγλου και των δύο παρακείμενων χώρων στάθμευσης, στην Πάφο.

Αργότερα θα τελέσει τα εγκαίνια της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων Κάτω Πάφου και τα εγκαίνια ανάπλασης και ανάδειξης του ψαροχωρίου Κάτω Πάφου.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει τον θεμέλιο λίθο του κτηρίου της Σχολής Διοίκησης, Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΠΑΚ, στην Πάφο και θα απευθύνει ομιλία.

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης θα του απονεμηθεί το Χρυσό Κλειδί της πόλης από τον Δήμαρχο Πάφου, στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει συναυλία με τον Σταύρο Ξαρχάκο, το Μανώλη Μητσιά και την Ηρώ Σαία.

Σημειώνεται πως το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου αποφάσισε κατά πλειοψηφία σε συνεδρία του να απονέμει το χρυσό κλειδί της πόλης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ως ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης όλων όσων έχει προσφέρει στην πόλη.

Όπως αναφέρθηκε, επί των ημερών της διακυβέρνησης Αναστασιάδη έχουν εκτελεσθεί και έχουν χρηματοδοτηθεί από την Πολιτεία μια σειρά σημαντικών έργων που έχουν αλλάξει την εικόνα της Πάφου, μετατρέποντας την σε μια σύγχρονη πόλη.

Στο μεταξύ, πρωτοβουλία πολιτών από όλη την Κύπρ,ο που συστάθηκε με σκοπό να εκφράσει τη διαμαρτυρία της για την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου Πάφου να απονείμει το «χρυσό κλειδί της πόλης» στον Πρόεδρο, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημοτικό Μέγαρο σήμερα Πέμπτη στις 19:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση