ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στις κάλπες αύριο ο ΔΗΣΥ - Επιλέγει τους «6» για την ευρωβουλή

Οι δύο γυναίκες, η νυν ευρωβουλεύτρια Ελένη Σταύρου και η Χριστιάνα Ξενοφώντος θα μείνουν εκτός ψηφοφορίας μιας και μπήκαν αυτόματα στο ψηφοδέλτιο λόγο ποσόστωσης

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Στις έντεκα αύριο το πρωί με την ομιλία της Προέδρου του κόμματος Αννίτας Δημητρίου θα αρχίσουν οι εργασίες του Πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ με στόχο την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Μετά την ομιλία, στην οποία η Πρόεδρος όπως διαμηνύεται θα επικαλεστεί για άλλη μία φορά την ανάγκη για ενότητα αλλά και θα τονίσει ότι κανείς δεν περισσεύει για να προχωρήσει το κόμμα στην επόμενη μέρα, θα δοθεί χρόνος στους υποψήφιους για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους.

Οι εννέα διεκδικητές των έξι θέσεων του ευρωψηφοδελτίου θα έχουν στη διάθεση τους πέντε περίπου λεπτά για να απευθυνθούν στα μέλη του πολιτικού γραφείου και να τους αναλύσουν τους λόγους για τους οποίους έθεσαν υποψηφιότητα.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 12.30 και η διαδικασία της ψηφοφορίας αναμένεται να κρατήσει δύο περίπου ώρες. Οι σταυροί προτίμησης θα είναι από δύο μέχρι τέσσερις.

Στη συνέχεια και στη παρουσία, αν το επιθυμούν, των υποψηφίων θα γίνει η καταμέτρηση και θα ανακοινωθεί το τελικό ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

Οι δύο γυναίκες, η νυν ευρωβουλεύτρια Ελένη Σταύρου και η Χριστιάνα Ξενοφώντος θα μείνουν εκτός ψηφοφορίας μιας και μπήκαν αυτόματα στο ψηφοδέλτιο λόγο ποσόστωσης.

Οι υπόλοιποι επτά υποψήφιοι Χρίστος Αγγελίδης, Ονησίφορος Ιορδάνου , Μάριος Πελεκάνος, Κωνσταντίνος Πετρίδης , Λουκάς Φουρλάς, Κυριάκος Χατζηγιάννης και Μιχάλης Χατζηπαντέλα θα διεκδικήσουν τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση